SMF - Just Installed!
Цитата: Some0ne от Апреля 08, 2017, 07:52:01 pmчи підійдуть вони для безгікового парусу ? можливо для таких потрібно щось жорсткійше? чи можливо такі самі.... іще питання, я читав що для лат на передній шкаторині потрібно зробити пластиковий шановний, в тебе вже є це безгикове вітрило чи що як? якщо є то там вже мабудь якісь "упори" вже влаштовані, а як нема, то той хто буде шити - той мабудь врахує це питання. Бо я бачу судячи з питаннь - самоосвітою не дуже бажаєшь займатись? Почитати в інтернеті викладені книжки з "азами", щоб хочь термінологію розуміти та загальні питання. Для початку книжку Валерія Перегудова, та Боббі Бонда хочаб. Ось тут є усенька бібліотека : http://parusanarod.ru/bib/books.htmТа й дісно знайди вже Зембо у себе в Житомирі він старий досвідченний - розповість все, що треба, та щей на Черкаський фестіваль запросить мабудь... подивишся, яксямає бути по людськи.
чи підійдуть вони для безгікового парусу ? можливо для таких потрібно щось жорсткійше? чи можливо такі самі.... іще питання, я читав що для лат на передній шкаторині потрібно зробити пластиковий