Автор Тема: Влаштовані Куликом змагання в окупованому Криму 12-17 вересня 2021 р.  (Прочитано 834 раз)

Оффлайн doctor

  • молодший матрос
  • **
  • Сообщений: 69
  • карма: 28
  • Андрій Борисенко
12-17 вересня цього року в окупованому Криму відбулися змагання московитських вітрильників організовані Анатолієм Куликом! Рашисти не тільки влаштували на м. Казантип свій шабаш, а ще й ДНРівців з казахами туди затягли!

Ось посилання на сторінку ФБ Кулика, де він не стидаючись вихваляється зробленим - https://www.facebook.com/anatoliy.kulik.92/posts/4355474211212614

Тобто Anatoliy  Kulik без жодного докору сумління влаштував рашистський шабаш на краденій землі?!
Колись на форумі було поламано безліч списів з приводу цього пана! Багато хто з українських туристів-вітрильників переконував у дружньому ставленні Кулика до України.  Ну, тепер цю "дружність" ми добре бачимо - рашист Кулик підтримує окупацію частини України!

Цікаво якою буде реакція Федерація спортивного туризму України на цей ЗЛОЧИН?! Списки учасників отримати зовсім не складно! Кожен учасник цього збіговиська є співучасником злочину проти України! Вважаю, що туристи-вітрильники України мають ініціювати звернення в Служба безпеки України щодо порушення українського законодавства!

Їздити в Крим можна по різному! Вважаю неприпустимим залишати подібну подію без уваги!

Я надіюся на підтримку вітрильної спільноти у моєму обуренні щодо відверто ворожих дій Кулика!

Попри окупацію і війну, якщо вже так кортіло, Кулик з компанією могли заїхати в Крим НЕ порушуючи українського законодавства - через територію України! І з дозволу України на відвідини ЇЇ ТЕРЕНІВ! Але, вочевидь, це було зроблено минаючи українську митницю і прикордонників! Тобто, підтримуючи окупаційну рашистську владу!

Я обов'язково буду і надалі просувати в мережі відомості про цю ВОРОЖУ до України подію! І плекаю надію, що відповідні висновки будуть, таки, зроблені українською владою щодо кожного учасника ЗЛОЧИНУ проти територіальної цілісності України!


« Последнее редактирование: Сентября 24, 2021, 10:58:54 am от doctor »
І не така зима була, а в хаті не срали!